ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 2024

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 2024


Την Πέμπτη 13 Ιουνίου και ώρα 21:00, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης του Συλλόγου μας για την φετινή χρονιά, παρουσία πολλών γονιών αθλητών μας και πολλών φίλων του συλλόγου. Η Τελετή για άλλη μία χρονιά ήταν εντυπωσιακή και συνεπέστατη στα χρονοδιαγράμματα παρόλο που προσθέσαμε κι άλλα happenings.


Πριν την Τελετή Λήξης είχε προβλεφθεί ένα δίωρο γεμάτο παιχνίδι για τους μικρούς μας αθλητές ωστόσο, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας της ημέρας, το happening αυτό ακυρώθηκε, προκειμένου να μην εκθέσουμε σε κίνδυνο θερμοπληξίας τα παιδιά μας και τους γονείς τους.


Η γιορτή μας ξεκίνησε κανονικά στις 21:00 με την καθιερωμένη παρέλαση όλων των τμημάτων υποδομής και την τοποθέτησή τους μπροστά στην κερκίδα. Στην συνέχεια οι επίσημοι καλεσμένοι μας καλησπέρισαν τους παρευρισκόμενους και η γιορτή συνεχίστηκε με την βράβευση δύο σημαντικών ανθρώπων που τίμησαν με την παρουσία τους τον σύλλογο. Ο πρώτος ήταν ο Παναγιώτης Ρέλλος ο οποίος διετέλεσε προπονητής για πολλά χρόνια στον σύλλογό μας και ο δεύτερος ήταν Νίκος Καινούργιος ο οποίος ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του συλλόγου μας κι έφτασε να αγωνίζεται σε ομάδες του εξωτερικού, ενώ φέτος πανηγύρισε ως παίκτης της Καλλιθέας την άνοδο στην SUPER LEAGUE.


Η γιορτή συνεχίστηκε με την βράβευση παιδιών των ακαδημιών που πέτυχαν την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (Σκαρώνη Ταξιάρχη και Τσαλαματά Ανδρέα) καθώς επίσης και τα παιδιά που ως ενεργά μέλη των τμημάτων υποδομής του συλλόγου πέτυχαν και την καλύτερη μαθητική επίδοση στο ποδοσφαιρικό τους τμήμα. Πιο συγκεκριμένα, από το Κ17 τμήμα βραβεύτηκε ο Γιώργος Χαλβαντζής, από το Κ15 τμήμα βραβεύτηκε ο Ραφαήλ Φλοροάε και από το Κ13 τμήμα βραβεύτηκε ο Μιχάλης Μοσχοβούδης. Μάλιστα τα παιδιά αυτά κέρδισαν και υποτροφίες της σχολής ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ προσφορά του Κου Κώστα Μανιφάβα.


Στην συνέχεια όλα τα παιδιά του συλλόγου μας από τα πιο μικρά της Κ7 μέχρι τα πιο μεγάλα της Κ17, βραβεύτηκαν για την φετινή τους προσπάθεια παίρνοντας αναμνηστικά διπλώματα. Επίσης βραβεύτηκαν και οι προπονητές των τμημάτων υποδομής για τον φετινό προπονητικό έργο τους.


Κλείνοντας, πραγματοποιήθηκε και η λαχειοφόρος μας, με την κλήρωση δώρων που είχαμε για τα παιδιά μας (δωρεάν συνδρομές της σχολής χορού Backstage Dance Academy & Fitness Studio, δωροεπιταγές ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, μπάλες ποδοσφαίρου και μπλούζες GIVOVA).


Ένα από τα πιο όμορφα happenings της βραδιάς ήταν τα παιδιά της Κας Τομαζίνας Δαβίου και της σχολής χορού Backstage Dance Academy & Fitness Studio τα οποία χόρεψαν εκπληκτικά μέσα στο γήπεδο, παρουσιάζοντας τη δουλειά τους και τα όσα μαθαίνουν στην σχολή τους, με τους παρευρισκόμενους να δίνουν το πιο ζεστό χειροκρότημά τους.


Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης του συλλόγου μας, στον χώρο της εκδήλωσης υπήρχε κουμπαράς του ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και συγκεντρώθηκαν χρήματα για την ενίσχυση της προσπάθειας αυτού του συλλόγου. Επίσης είχαμε ζητήσει από τους γονείς των αθλητών μας να προσφέρουν οικειοθελώς και συσκευασμένα τρόφιμα για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του Δήμου Βύρωνα και πράγματι συγκεντρώσαμε αρκετά τρόφιμα Ευχαριστούμε λοιπόν όλους τους γονείς για την ανταπόκρισή τους.


Στο τέλος της εκδήλωσης, όλα τα παιδιά μας κεράστηκαν σουβλάκια, κεμπάπ και χυμούς με τους παλαίμαχους της ομάδας μας να παίρνουν την σκυτάλη από τα παιδιά μας στο γήπεδο, και να αγωνίζονται απέναντι στην Κ17 του συλλόγου μας, δείχνοντας ότι ακόμη κάτι μπορούν να κάνουν……….!!!


Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους, τον Κο Γιαρλέλη Τάσο (εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο αθλητισμού), τον Κο Κωνσταντίνο Στεφανίδη (εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο συντήρησης πόλης), τον Κο Κώστα Μανιφάβα (Ιδιοκτήτη της σχολής ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Βύρωνα), την Κα Τομαζίνα Δαβίου (Υπεύθυνη της σχολής χορού Backstage Dance Academy & Fitness Studio), και όλα τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας.


Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης για τα όσα μας προσέφεραν και πιο συγκεκριμένα, τον Κο Κώστα Μανιφάβα (ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Βύρωνα), την εταιρεία Κελαϊδίτης Αγρόκτημα (Νωπά Κρέατα), τον Κο Χρήστο Μοσχοβούδη και τον Κο Γιάννη Παπαησαΐου, τα SUPER MARKET Σκλαβενίτης (υποκατάστημα Ηλιούπολης), τον Κο Στάθη Χατζηευσταθίου (BYRON SPORT) και τον Κο Βαβίτσα Χρήστο (STAGE UP).


Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αφανείς ήρωες που δούλεψαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωσή μας με επιτυχία, καθώς επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους όσους ήταν στο γήπεδο γιορτάζοντας μαζί μας.


Ευχόμαστε σε όλους ένα όμορφο καλοκαίρι.