ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 2024

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο γήπεδο Εργάνης "Δημήτριος Νικολαΐδης" θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Λήξης του Συλλόγου μας για την φετινή χρονιά. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος έχουμε προγραμματίσει αρκετά happenings με στόχο την διασκέδαση των παδών μας αλλά και όλων των παρευρισκομένων.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει

  • από τις 18:00 έως τις 20:00 παιχνίδια των αθλούμενων παιδιών του συλλόγου μας απέναντι στους γονείς τους
  • από τις 20:00 έως τις 21:00 ομιλίες, βραβεύσεις παιδιών και ανθρώπων που τίμησαν τον σύλλογο, την συμμετοχή της σχολής χορού Backstage Dance Academy & Fitness Studio με χορογραφίες, κληρώσεις δώρων και φυσικά κέρασμα σε όλα τα παιδιά,
  • από τις 21:00 έως το τέλος παιχνίδι των παλαιμάχων του συλλόγου μας.

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης του συλλόγου μας και της προσπάθειά μας για υποστήρξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει κουμπαράς του ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ για την οικειοθελή οικονομική σας συνδρομή, καθώς επίσης μπορείτε και πάλι οικειοθελώς, να προσφέρετε και συσκευασμένα τρόφιμα όπως μακαρόνια, ρύζι κτλ, για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρευρεθίτε αποκλειστικά στο κυρίως κομμάτι της γιορτής που ξεκινάει στις 20:00, παρακαλούμε πολύ για την έγκαιρη προσέλευσή σας πριν τις 20:00 (ώρα που αναφέρεται στην πρόσκληση), ώστε να τηρηθούν όσο το δυνατόν πιο σωστά, τα χρονοδιαγράμματα της εκδήλωσης.