Παιχνίδια για το κύπελλο RESPECT έδωσαν σήμερα και η Κ12 και η Κ13 του συλλόγου μας.

Παιχνίδια για το κύπελλο RESPECT έδωσαν σήμερα και η Κ12 και η Κ13 του συλλόγου μας. Με πολλές απουσίες και με πολύ ζέστη όλα τα παιδιά μας έδωσαν ότι καλύτερο είχαν παίζοντας σωστά και με καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της Κ12 με αντίπαλο την Τερψιθέα η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλά, πέτυχε αρκετά γκολ ωστόσο ηττήθηκε με την ομάδα της Τερψιθέας να πετυχαίνει δύο γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ και να είναι πιο τυχερή μόνο στην τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της Κ13 με αντίπαλο τον Ηρακλή Αγ.Δημητρίου, αγωνίσθηκαν και παιδιά από το πρώτο παιχνίδι λόγω όπως είπαμε πολλών απουσιών παιδιών μας λόγω της ημέρας οπότε, είχαμε να διαχειριστούμε και την κόπωση των παιδιών που αγωνίσθηκαν και στο πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα μας ήταν και σε αυτό το παιχνίδι η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, πέτυχε αρκετά γκολ, έκανε πάρα πολλά σουτ από τα οποία όμως είτε το δοκάρι σε δύο φορές είτε τα σώματα των παικτών του Ηρακλή που ήταν πολλά και πίσω από την μπάλα, δεν έδωσαν το δικαίωμα για περισσότερα γκολ. Η ομάδα του Ηρακλή έπαιξε με αντεπιθέσεις και δυστυχώς σε αυτό το επίπεδο δεν είχαμε απάντηση αφού δεχτήκαμε γκολ σε ατομικές ενέργειες του σέντερ φορ του Ηρακλή έχοντας μάλιστα αμυντική υπεραριθμία.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παιδιών και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για το καλύτερο.

Α.Ο.ΒΥΡΩΝ (Χιώτης) : (πάνω σειρά από αριστερά) Νίνος, Καλλιανιώτης, Παναγόπουλος, Μοσχοβούδης, Παπαησαϊου, Καραγιάννης, Σκουλουδάκης, (κάτω σειρά από αριστερά) Δημάκης, Τουλιάς, Νικολαϊδης, Σάλτας, Κανελλόπουλος, Μαρμαράς, Ζέμπι, Ταμπακόπουλος.