Φιλικό παιχνίδι έδωσε μικτό τμήμα Κ11 & Κ13 με την Κ11 του Ολυμπιακού στο Ρέντη

Φιλικό παιχνίδι έδωσε μικτό τμήμα Κ11 & Κ13 το απόγευμα της Παρασκευής στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στου Ρέντη, με την Κ11 του Ολυμπιακού.

Τα παιδιά μας είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τόσο τις εξαιρετικές προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού όσο και να αγωνισθούν απέναντι σε παιδιά που ανήκουν σε μία από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές ακαδημίες που λειτουργούν στην χώρα μας. Για την ιστορία το τμήμα μας ηττήθηκε μεν, με τον Ζέμπι να σκοράρει ένα εξαιρετικό γκολ για την ομάδα μας, ωστόσο το αποτέλεσμα του αγώνα δεν έχει καμία σημασία, σε αυτό που θέλαμε ως Σύλλογος να πετύχουμε μέσα από αυτό το παιχνίδι.

Ευελπιστούμε ότι η ευκαιρία που δόθηκε στα παιδιά που ήταν στην χθεσινή μας αποστολή να πιάσει τόπο, και με βάση αυτή την εμπειρία να τους δώσει επιπλέον ώθηση και κίνητρο, ώστε να προσπαθήσουν να αναπτύξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες τους μέσα στο γήπεδο αλλά κυρίως τον τρόπο σκέψης τους. Σαν σύλλογος επιθυμούμε τα παιδιά μας να έχουν εμπειρίες από συλλόγους που δουλεύουν σωστά τόσο παιδαγωγικά όσο και αγωνιστικά, και θα προσπαθήσουμε και πάλι στο μέλλον να επαναλάβουμε μία αντίστοιχη κίνηση, ώστε τα παιδιά μας να αποκτήσουν όραμα.

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Ολυμπιακού για την πολύ όμορφη εμπειρία και την φιλοξενία της.